news

26.03.2024
✅ Зустріч керівництва ІОЦ Мінсоцполітики та представників компанії Creatio Company відкрила шлях до нових можливостей
photo

📑 Сьогодні, відбулася значуща зустріч керівництва ІОЦ Мінсоцполітики з представниками компанії Creatio. Результатом зустрічі став підпис контракту, що відкриває нові перспективи для підприємства, а саме посилення команди та також оптимізація внутрішніх процесів.
💬 "Ця співпраця є стратегічною для нас. Посилення контакт-центру, розробка сучасної CRM-системи та оптимізація документообігу - це крок вперед у нашій місії покращення якості надання послуг і підтримки наших клієнтів." - прокоментував директор підприємства Юрій Коновалов.
💬 "Ми впевнені, що наша співпраця з ІОЦ Мінсоцполітики принесе позитивні результати для підприємства та соціальної сфери в цілому, адже потужний контакт-центр та новітня CRM-система дозволить якісніше та швидше обробляти звернення клієнтів.” - зазначила представниця компанії Creatio, Алена Прокопец.
🤝🏻 Окрім цього, була підписана партнерська угода, яка дозволяє ІОЦ Мінсоцполітики поширювати та впроваджувати послуги Creatio. Це розширить можливості ІОЦ Мінсоцполітики у сфері впровадження сучасних інформаційних технологій у діяльність державних та громадських організацій та допоможе створювати нові цікаві проєкти.
🫶🏻 Дякуємо Creatio за підтримку!