новини

19.03.2024
Об’єднуємо зусилля з Mastercard для позитивних змін у соціальній сфері
photo

✅ Завдяки зустрічі представників ІОЦ Мінсоцполітики та Міністерство соціальної політики України з командою Mastercard вдалося розглянути перспективи подальшого співробітництва.
🌐 В ході обговорення був визначений план співпраці у напрямку розвитку GovTech. Особливий акцент зроблено на розвитку і централізації соціальних виплат, аналітиці, фрод-моніторингу, автоматизації прийняття рішень та покращенні клієнтоорієнтованої взаємодії з громадянами.
💚 Особливою гордістю для ІОЦ є досягнення платформи єДопомога, які стали можливі в тому числі за підтримки Mastercard. Через платформу єДопомога було залучено понад 5 000 благодійників з 54 країн, що надали допомогу 33 652 українським родинам у вигляді продуктів, ліків та палива. Зараз ІОЦ Мінсоцполітики сфокусувалось на трансформації платформи, та працює над тим, щоб запропонувати цю технологію країнам та організаціям, яким вона потрібна.
🤝🏻 Запевняємо, що ми завжди відкриті для співпраці та обміну досвідом у сфері цифровізації соціальної сфери.
🫶🏻 Дякуємо Mastercard за важливий внесок у забезпеченні зручності та ефективності у соціальній сфері через цифрові рішення. Ваша підтримка допомагає зробити життя громадян комфортнішим та просуває наші спільні цілі на шляху до інновацій та розвитку. Будемо раді подальшій співпраці та вдячні за вашу підтримку!