новини

07.03.2024
📑 Звітність в Автоматизованій системі гуманітарної допомоги. Робоча зустріч для вирішення проблемних питань
photo

👥 06 березня 2024 року відбулася робоча зустріч за участю волонтерів, рад волонтерів, представників Головного управління ДПС у м. Києві, Державної митної служби України та ІОЦ Мінсоцполітики присвячена проблемним питанням по наданню звітності в Автоматизованій системі реєстрації гуманітарної допомоги (АС ГД), що виникають у роботі користувачів.
🙋🏼‍♀️ Велику увагу було приділено алгоритму формування звіту в системі щодо наявності та розподілу гуманітарної допомоги. Представниця ІОЦ Мінсоцполітики та менеджер проєкту АС ГД (https://good.gov.ua/) Людмила Хлань, поділилася цінними інсайтами та практичними рекомендаціями з учасниками зустрічі. Вона детально розкрила процес формування звіту в системі, а також відповіла на запитання від учасників.
🤝🏻 Зустріч стала важливим кроком у напрямку покращення системи звітності та контролю в гуманітарній сфері, а також сприяла побудові партнерських відносин між урядовими структурами, благодійними організаціями та волонтерами. Учасники зустрічі висловили глибоку вдячність за можливість обговорити актуальні питання та отримати важливу інформацію для подальшої роботи.
🫶🏻 ІОЦ Мінсоцполітики зажди відкритий до співпраці та готовий підтримувати та супроводжувати своїх користувачів.