новини

02.04.2024
⚡️ У місті Одеса з 28 по 29 березня відбувся захоплюючий міжрегіональний форум "Синергія Півдня", присвячений до обговорення ключових аспектів розвитку соціальної сфери та покращення надання адміністративних послуг у регіонах південної України.
photo

👥 Учасниками форуму були представники різних громад Херсонської, Миколаївської та Одеської областей, а також представники цифрової команди Міністерство соціальної політики України, в тому числі директор ІОЦ Мінсоцполітики - Юрій Коновалов.
🔘 Форум був організований навколо шести ключових тем, серед яких були:
🔹Забезпечення безперебійної роботи ЦНАП у південних регіонах в умовах воєнного конфлікту.
🔸 Підвищення ефективності надання адміністративних послуг у ЦНАП.
🔹 Обговорення найкращих практик у сфері надання адміністративних послуг.
🔸 Визначення пріоритетних напрямків розвитку найпопулярніших груп адміністративних послуг.
🔹 Впровадження нових технологій для полегшення доступу до адміністративних послуг, особливо для вразливих груп населення.
🔸 Аналіз викликів, що постають перед ЦНАП у воєнний час та пошук шляхів їх вирішення.
🙋🏼‍♂️ Виступ Юрія був присвячений особливостям роботи Єдиної інформаційної системи соціальної сфери, пріоритетним напрямкам розвитку та етапам впровадження нового програмного забезпечення, яке дозволить розширити межі системи та підвищить якість надання соціальних послуг.
🤝🏻 Форум "Синергія Півдня" став важливою платформою для обговорення особливостей роботи та пріоритетних напрямків цифрового розвитку у наданні соціальних послуг. Ми вдячні організаторам за можливість взяти участь у події.